Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser gewond na botsing met auto Vlissingen

Toegevoegd: 23-10-2018, 12.41 uur
De fietser is met spoed per ambulance afgevoerd.
De fietser is met spoed per ambulance afgevoerd.
© Foto: Jordan Pinas
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een fietser is dinsdagmorgen gewond geraakt bij een botsing met een auto in Vlissingen.


Het ongeluk gebeurde rond 11.15 uur bij de kruising van de Gerbrandystraat en de Alexander Gogelweg. De ambulancedienst kwam zonder spoed ter plekke. De gewonde is uiteindelijk echter wel met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis in Goes.

De aanrijding vond vermoedelijk plaats als gevolg van een voorrangsfout.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mja (24-10-2018 om 11:39)
@Vlissinger, er is daar geen zebrapad, en fietsers hebben ook geen voorrang op een zebrapad mocht deze er wel zijn op die plek. Is een punt waar je als fietser goed uit moet kijken, enige wat gemeente zou kunnen doen is een 30-zone ervan maken. Spoedig herstel gewenst voor de gewonde.
vlissinger (23-10-2018 om 14:20)
ik kom er elke dag ,steek de straat over, maar als je ziet hoe ze aankomen scheuren, niet normaa , l geen 50/60 /70 , dat betreft kunnen ze heel wat leren van de duitsers, die minderen al vaart ,een paar honderd meter voor het zeebrapad
Cookie-instellingen beheren