Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Identiteit zwaargewonde man Goes bekend

Toegevoegd: 23-10-2018, 12.51 uur - Update: 23-10-2018, 13.05 uur
De politie is nog op zoek naar getuigen van het ongeval.
De politie is nog op zoek naar getuigen van het ongeval.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft achterhaald wie de man is die vanochtend zwaargewond raakte bij een verkeersongeval in Goes. Het gaat om een 71-jarige inwoner van 's-Heer Arendskerke.


De man zat rond 09.50 uur op de fiets toen hij bij kruising van de Verbartelweg en de Sinoutskerkseweg in botsing kwam met een graafmachine. De fietser raakte ernstig gewond. Twee ambulanceteams en het team van de traumahelikopter uit Rotterdam kwamen ter plekke om hulp te verlenen. De gewonde werd met de helikopter afgevoerd naar het ziekenhuis in Rotterdam.

De politie wist lange tijd niet wie het slachtoffer was. Aan het begin van de middag kon zijn identiteit alsnog worden vastgesteld nadat zich een vrouw had gemeld die vermoedde dat een familielid het slachtoffer was. De politie is nog wel op zoek naar getuigen van het ongeluk. Zij kunnen zich melden via 0900-8844 of via WhatsApp: 06-12207006.

Bij de ongevalslocatie heeft de politie lange tijd sporenonderzoek gedaan. De uitkomsten van het ongeluk zijn nog niet bekend. De toedracht van de aanrijding is daarom vooralsnog ook niet duidelijk.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goesje Smoesje (23-10-2018 om 17:55)
Goes en omgeving worden geplaagd door de vele vele werkvoertuigen en aanverwante landbouwvoertuigen die continu dwars door en rond de stad rijden op weg naar een van de vele werkzaamheden in Goes. Het zou de gemeente ook sieren eens op de verlichting van deze, en ook vooral hun eigen voertuigen te letten, en op hun markeringen en afzettingen want ik waarschuwde al eerder dat hun zooitje tot ongevallen leid. Zelf ben ik getuige geweest dat ik bijna een frontaaltje maakte met een ander soort grasmaaier, waarvan de bestuurder denk ik zwaar aan de drugs zat of zo. De gemeente zal ze wel opjagen als hun dwangslaven, of anders ontslag, geen uitkering, want dat gaat via de gemeente...Zo zijn ze daar wel...ziek zooitje daar.
Cookie-instellingen beheren