Weerbericht:
Zonnig en in het zuidoosten zomers warm
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 50 km

Sluis sluit drugspand in Aardenburg

Toegevoegd: 24-10-2018, 18.12 uur
Sluis sluit drugspand in Aardenburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

AARDENBURG - Burgemeester Vermue van de gemeente Sluis heeft woensdag een pand aan de Boelaertstraat in Aardenburg gesloten nadat er een handelshoeveelheid softdrugs was aangetroffen.


Het besluit van de burgemeester is genomen op grond van het zogenaamde Damoclesbeleid. "De handel in drugs zorgt voor overlast en maakt de buurt onveilig. De maatregel moet bijdragen aan de vermindering van drugscriminaliteit en daarmee aan de vergroting van de veiligheid en leefbaarheid in de samenleving", zo laat de gemeente weten.

Op 21 november 2017 is het Damoclesbeleid 2017 vastgesteld. Dit beleid is een ingrijpende aanscherping van het Damoclesbeleid 2013.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750