Weerbericht:
Zonnig en droog nazomerweer
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Dronken man vernielt ruit politiewagen

Toegevoegd: 24-10-2018, 20.35 uur
Dronken man vernielt ruit politiewagen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een dronken man heeft dinsdagmiddag in Vlissingen een ruitje van een politieauto vernield toen hij werd aangehouden.


Agenten waren rond 17.00 uur op pad gegaan na een melding dat bij restaurant De Vissershaven een dronken man voor problemen had gezorgd. Het personeel van het restaurant weigerden de 34-jarige man bier te verkopen omdat hij al zichtbaar dronken was. Hierop dreigde de man echter de ramen van het restaurant in te slaan.

De politie werd gebeld en de man bleek geen identiteitsbewijs te kunnen tonen. Hij antwoordde niet op vragen van de agenten en bleef bovendien agressief. De man weigerde alle medewerking en uiteindelijk werd besloten hem aan te houden voor het niet kunnen tonen van een identiteitsbewijs.

Toen de dronken man richting de politieauto werd gebracht gaf hij opeens een kopstoot tegen een zijruitje van de auto. Het ruitje sneuvelde en er moest een andere wagen worden opgeroepen om de man naar Torentijd te kunnen brengen. Tijdens de reis die volgde verzette de man zich volgens de politie hevig. Ook in Torentijd zelf verzette hij zich.

Een hond die de man bij zich had is door de politie naar het asiel gebracht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (25-10-2018 om 10:20)
@Kees zou je denken? Zo een halve liter bier kost maar iets van 40 cent. De zuiperds in Vlissingen kunnen elke dag onbeperkt inslaan. En het zijn altijd dezelfde overlast gevers. Maar elke dat weer vrij laten en lekker geld geven, en elke dag dezelfde situatie of erger meemaken met dit soort lui.
Kees (24-10-2018 om 21:08)
Als je kan zuipen kan je ook alle gemaakte kosten betalen. Wat een sukkel!