Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
63 files van totaal 259 km

Auto rijdt lantaarnpaal omver, 1 gewonde

Toegevoegd: 24-10-2018, 20.42 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Op de Van Kinsbergenlaan in Terneuzen is woensdagavond iemand gewond geraakt bij een verkeersongeval.


Een personenauto reed hier rond 18.30 uur tegen een lantaarnpaal. Er ontstond een flinke ravage. De lantaarnpaal werd volledig uit de grond gereden en er ontstond ook een vloeistoflekkage. De ambulancedienst heeft één persoon afgevoerd naar het ziekenhuis.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto getakeld.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (25-10-2018 om 21:51)
@k: Je moet eens leren lezen, ik heb er duidelijk bijgezet "als je geen beroerte of zoiets krijgt". En het aantal keren dat het WEL door een telefoon komt i.p.v een medische oorzaak hoef ik hier niet uit te leggen want dat snapt iedereen (alleen jij niet).
k (25-10-2018 om 16:27)
@aqnti gsm vind je dit nu leuk om bij ieder ongeval maar te roepen dat het door de telefoon komt?? er kan ook een medische reden zijn waardoor dit soort ongelukken gebeuren kom op joh get a life
Nic (25-10-2018 om 12:19)
Als je geen lantaarnpaal kan ontwijken kan je niet autorijden! En trouwens véélste hard gereden in een 30km zone. Stel dat jezelf of nog erger je kind word gechept door deze malloot
AntiGSM (25-10-2018 om 09:44)
Snelheid was waarschijnlijk niet het probleem, gewoon beide handjes aan het stuur houden telefoon uit in de auto en naar buiten kijken. Dan weet ik zeker (als je geen beroerte of zoiets krijgt) dat je dan geen lantaarnpalen hoeft te rammen. @John; rij maar eens met 30km/uur op een lantaarnpaal, je zal schrikken van de schade aan je auto!
Marco (25-10-2018 om 08:49)
Bijzondere aanrijding. Laten we alvorens te oordelen er vanuit gaan dat er mogelijk ook een medische reden aan ten grondslag kan liggen. Aan de ene kant lijkt dat me plausibel want hoe kun je anders links een lantaarnpaal raken met 30km/u en zoveel schade aanrichten? Als de politie een ademtest c.q. bloedanalyse heeft afgenomen evenals de bestuurder zijn telefoon heeft gecontroleerd dan kan er al een heleboel worden uitgesloten.
chuckles (24-10-2018 om 23:48)
wat een duts
Cookie-instellingen beheren