Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Nog eens drie wietkwekerijen ontmanteld

Toegevoegd: 25-10-2018, 13.10 uur - Update: 25-10-2018, 13.18 uur
Nog eens drie wietkwekerijen ontmanteld
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Niet alleen in Oost-Souburg maar ook in Sint-Maartensdijk, Vlissingen en Wolphaartsdijk zijn deze week hennepkwekerijen ontruimd.


Dinsdag meldde de politie al dat in een woning aan de M.A. van de Puttestraat in Oost-Souburg in totaal wietplanten waren ontdekt. De politie sprak eerder van zo'n 300 planten, inmiddels is dit aantal bijgesteld naar 221. Er werden geen arrestaties verricht.

Vandaag is naar buiten gebracht dat ook een woning aan de Bloemenlaan in Sint-Maartensdijk een flinke kwekerij was gehuisvest. Binnen stonden op de zolderverdieping in totaal 277 wietplanten. In de woning bevonden zich drie personen die alledrie zijn aangehouden. Omdat het een huurwoning betreft word door de woningstichting de huur opgezegd.

Een veel kleinere vondst werd gedaan in Vlissingen. Hier stonden in een pand aan de Bosjeslaan 6 wietplanten. Wel werd er ook nog ruim 350 gram gedroogde hennep aangetroffen. In Wolphaartsdijk werd tot slot aan de Perpochnepolderweg een kwekerij met 16 wietplanten ontdekt.

Tegen alle verdachten wordt proces-verbaal opgemaakt. Degenen die niet werden aangetroffen zullen later worden verhoord en zullen zich op een later tijdstip bij de rechter mogen verantwoorden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Popeye (25-10-2018 om 14:28)
Dan krab je met 6 plantjes nog ns achter je oren: toch maar cacosmokkelen dan?!
Cookie-instellingen beheren