Vrouw zonder rijbewijs vlucht na aanrijding

Toegevoegd: 25-10-2018, 13.19 uur

Vrouw zonder rijbewijs vlucht na aanrijding
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

RENESSE - Een 32-jarige vrouw is woensdagmiddag weggereden nadat ze in Renesse een aanrijding had veroorzaakt.

Volgens de politie werd rond 16.45 uur gemeld dat op de Laone een botsing was gebeurd waarbij de veroorzaakster zou zijn uitgestapt en zijn weggereden in een andere auto. Ze had haar gegevens niet kenbaar gemaakt maar een getuige had het kenteken van de auto genoteerd.

Agenten hebben de vrouw vervolgens gemaand terug te komen naar de plaats van het ongeval. Nadat de vrouw arriveerde kwamen de agenten er achter dat de vrouw helemaal geen rijbewijs heeft. Ze krijgt daarom twee processen-verbaal: één voor het verlaten van de plaats van een ongeval en één voor het rijden zonder rijbewijs.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jacob (25-10-2018 om 14:17)
Ik vraag mij iedere keer af, wanner ik zulke berichten lees, hoe het mogelijk is dat zulke aso's aan een voertuig komen. Het wordt tijd hoogtijd dat men hier iets aan gaat doen. En daarbij de strafmaat bij constatering fors verhogen of evt. de bak in met zulke lui.
marco (25-10-2018 om 13:41)
Lekker figuurtje. De benadeelde mag de getuige bedanken voor het alerte optreden. Hard aanpakken zulke lui. Die duperen mensen op meerdere manieren, maar zouden er zo mee weg willen komen. Vast eentje met de insteek "het ligt in eerste instantie altijd aan een ander".