Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
29 files van totaal 105 km

Man (32) slaat ander voor ogen agenten

Toegevoegd: 25-10-2018, 13.23 uur
Man (32) slaat ander voor ogen agenten
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een 32-jarige man uit Vlissingen is woensdagavond aangehouden omdat hij een plaatsgenoot zou hebben mishandeld en bedreigingen zou hebben geüit met een mes.


Een getuige melde rond 22.30 uur dat een inwoner van de Scheldestraat in Vlissingen bedreigd werd met een mes. Het signalement van de bedreiger werd doorgegeven aan de politie. Agenten zijn meteen ter plaatse gegaan en troffen in de Scheldestraat een man die aan het signalement voldeed.

Voor de ogen van de agenten werd een bewoner van een pand aan de Scheldestraat in het gezicht geslagen. De man werd direct aangehouden. Het mes waarmee gedreigd zou zijn is in beslag genomen. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan van bedreiging en mishandeling. Hij is niet gewond geraakt.

De 32-jarige Vlissingse verdachte is overgebracht naar een politiecellencomplex. Hij wordt daar donderdag gehoord over hetgeen hem ten laste is gelegd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bumper; (25-10-2018 om 14:58)
Betere getuigen kan je niet hebben, hoop dat slachtoffer een flinke schade claim instelt wegens imago schade, enz enz, Het zou natuurlijk ook zo maar kunnen zijn dat hij de politie bedreigde met dat mes, dan is hij helemaal de sigaar, dan hoop ik dat ze hem even een lesje leren achter gesloten deuren. weer toon baar over 2 weken zullen we maar zeggen. bumper;
Cookie-instellingen beheren