Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, maandag kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen (15) beroofd in Terneuzen

Toegevoegd: 25-10-2018, 18.31 uur
Jongen (15) beroofd in Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In Terneuzen is woensdagavond een 15-jarige jongen uit die plaats beroofd. Dat gebeurde onder bedreiging.


De jongen fietste rond 22.30 uur na zijn werk naar huis. Ter hoogte van het kruispunt op de IJsselstraat met de Zeldenrustlaan werd hij door twee jongens of mannen gedwongen te stoppen. Eén van de twee vertelde de jongen dat hij geweld zou gebruiken als hij zijn telefoon niet afstand. De jongen schrok hier zo van dat hij zijn telefoon vervolgens afgaf.

De eerste dader droeg donkergekleurde kleding. Hij droeg een langer model jas met een capuchon over zijn hoofd. De man was rond de  20 jaar oud en ongeveer 1.75 meter lang. Hij had een blank tot lichtgetint uiterlijk. Deze man was degene die de jongen bedreigde.

De tweede persoon die bij deze straatroof betrokken was, had een kortere jas aan. Ook deze was donkergekleurd. Deze man had ook kleding met een capuchon aan. Een opvallend kenmerk van de capuchon was dat er een rode bies op zat. De tweede man was ook blank, maar hij was iets langer dan de eerste verdachte. Hij was ongeveer 1.85 meter lang.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniempje (28-10-2018 om 01:24)
Wtf is hierom de hoek, maargoed dat ik niet toevallig voorbij kwam anders paar hoeken ey
Biggetje (26-10-2018 om 09:10)
Wat loopt er toch een nerg tuig rond. Zelf te lui om te werken en dan een jongen die wel werkt zijn telefoon afhandig maken. Geef nou toch eens zwaardere straffen in plaats van werkstraf. ZE WILLEN NIET WERKEN .
olivia bernaerdt (25-10-2018 om 23:09)
Gelijk blokkeren ... er loopt hier wat rond in terneuzen, ik durf later op de avond niet meer naar buiten, dat achterlijke gedoe met mensen beroven moest harder worden gestraft