Automobilist rijdt achteruit over snelweg A58

Toegevoegd: 25-10-2018, 18.40 uur

Automobilist rijdt achteruit over snelweg A58
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

'S-HEER ARENDSKERKE - De verkeerspolitie Zeeland-West-Brabant heeft donderdag iemand bekeurd die levensgevaarlijk rijgedrag vertoonde.

Volgens de politie reed de bestuurder achteruit over de snelweg A58. Dat deed de persoon op de rijbaan richting Vlissingen tussen Lewedorp en 's-Heer Arendskerke.

Naast het feit dat de automobilist een bekeuring kreeg, is ook melding gedaan bij het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR). Het CBR zal moeten onderzoeken of de persoon wel geschikt is om deel te nemen aan het gemotoriseerde verkeer.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (26-10-2018 om 07:36)
Ja helemaal terecht van de politie om zo,n persoon die achteruit rijd op een snel weg de A 58 zijn rijbewijs in te nemen jammer dat de leeftijd niet gemeld is
albert (25-10-2018 om 22:15)
Wat een mafkees. Achteruit spookrijden...
camiel (25-10-2018 om 21:03)
Het CBR zal moeten onderzoeken of de persoon wel geschikt is om deel te nemen aan het gemotoriseerde verkeer. Is dit door zijn gedrag al niet bekend. Hij is totaal ongeschikt om ooit nog een motorvoertuig te besturen. Zelfs nog geen fiets. Beter was geweest om het rijbewijs in te vorderen en voertuig in beslag te nemen. Mee naar hotel Torentijd in afwachting van de rechtzaak die in mijn ogen door het OM zou moeten worden geclaimd.
CBR (25-10-2018 om 19:45)
Je mag niet achteruit rijden op de snelweg? Op de rijbaan en niet eens over de vluchtstrook, want de vluchtstrook is natuurlijk voor pech. En dan krijg je ook nog eens een bekeuring en wordt je aangemeld bij het CBR, Mss een idee van mij, je rijbewijs inleveren voor minimaal 10 jaar en 10 jaar lang verplicht met het OV of de benenwagen.