Man dreigt horecazaak in brand te steken

Toegevoegd: 26-10-2018, 09.40 uur

Man dreigt horecazaak in brand te steken
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Een 34-jarige man uit Vlissingen is donderdagavond aangehouden omdat hij zou hebben gedreigd een horecagelegenheid in brand te steken.

Medewerkers van de horecagelegenheid in het Goese stadscentrum hadden rond 20.40 uur de politie gebeld, kort nadat de verdachte zijn bedreigingen had geuit. Toen agenten arriveerden was de man al vertrokken, maar hij kon even verderop in een restaurant worden opgepakt.

De man had een fles motorolie op zak en maakte volgens de politie een verwarde indruk. Hij is ingesloten.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
joris kleinsma (26-10-2018 om 13:29)
tja de zorg voor wanhopige psygische zieken is zo uitgekleed dat er een fikse groep in de nederlandse maatschappij geen enkele vorm van addekwate zorg ontvangen met alle gevolg dat deze toch vrij zwaar gestoorden soms tijdelijk een potentieel gevaar voor zichzelf en andere kunnen vormen ,triest
john (26-10-2018 om 10:40)
Zodra de term 'verward' voorbij komt lijkt het alsof zulke figuren er niets aan kunnen doen. Vroeger noemden we dat gewoon gestoord en werd je opgesloten tot je weer bij zinnen was. Triest figuur.