Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 26 km

Man zonder rijbewijs rijdt fors te hard in 30-zone

Toegevoegd: 26-10-2018, 10.13 uur
Man zonder rijbewijs rijdt fors te hard in 30-zone
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Agenten hebben vanochtend in Middelburg een 21-jarige man uit Etten-Leur aangehouden. De man reed te hard, leek onder invloed van drugs te zijn en reed bovendien zonder rijbewijs.


Agentn zagen de man rond 05.00 uur met ruim 60 kilometer per uur met zijn bestelbus door een 30-zone rijden. Hij werd gevolgd vanaf de Kaaien en vervolgens op de Nassaulaan aan de kant gezet. De man moest een speekseltest afleggen. Deze was positief, wat kan betekenen dat de man onder invloed van drugs achter het stuur zat.

De verdachte bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Op het politiebureau weigerde hij mee te werken aan een bloedproef. De man kreeg een rijverbod opgelegd en is met verschillende processen-verbaal op zak naar huis gestuurd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frank (26-10-2018 om 12:42)
Statistisch gezien worden de meeste ongelukken veroorzaakt door mensen mèt een rijbewijs
Terneuzenaar (26-10-2018 om 12:34)
@jacob, zodra hij in verzekering wordt gesteld, dus in Torentijd zit, dan kost het ONS geld. Ik vindt dat er werk kampen zouden moeten bestaan voor zulke idioten, dan betalen wij er in ieder geval niet meer aan mee!
jacob (26-10-2018 om 11:37)
Alweer eentje zonder rijbewijs en onder invloed en nu van drugs. Rijverbod, of hem dat wat kan schelen, en met een paar pv's naar huis gestuurd. Waarom de auto niet naar de sloop en hij de bak in? Je zal maar aangereden worden door zo'n aso. Onbegrijpelijk deze strafmaten.
Nel (26-10-2018 om 10:52)
Dat niet alleen John, denk aan het afschuwelijke ongeval met vader en zoon. Ik hoop dat ze zulke figuren toch eens harder aanpakken!!! Gelijk alweer naar huis gestuurd? Vastzetten.
john (26-10-2018 om 10:39)
Lekker ventje. Zulke lamballen kosten de gemeenschap toch een bak met geld. Snap niet dat die er altijd zo makkelijk vanaf komen...
Cookie-instellingen beheren