Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Onderzoek naar illegale prostitutie Vlissingen

Toegevoegd: 26-10-2018, 11.57 uur
Onderzoek naar illegale prostitutie Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft woensdag in Vlissingen twee woningen bezocht in het kader van een onderzoek naar illegale prostitutie. Daarbij gaven de dienders zich uit als mogelijke klant.


De prostituees werden vooraf online door agenten benaderd. Op het eerste adres dat bezocht werd waren twee prostituees aanwezig die vermoedelijk illegaal klanten ontvingen in een woning. Op het tweede bezochte adres zaten drie Bulgaarse vrouwen die zich ook online aanboden als prostituee. De agenten troffen in deze woning ook een klant en drie Bulgaarse mannen aan.

De gecontroleerde dames waren niet in het bezit van een escortvergunning. Er zal daarom een bestuurlijke rapportage tegen ze worden opgemaakt die aan de gemeente Vlissingen wordt doorgezet. Met alle vrouwen is ook een gesprek gevoerd over het waarom zij in de prostitutie werken en of zij dit wel vrijwillig doen.

Mochten vrouwen met prostitutiewerk willen stoppen, dan kunnen zij volgens de politie altijd een beroep doen op de afdeling Afdeling Vreemdelingen Identificatie Mensenhandel (AVIM) van de politie en/of het uitstapprogramma RUPS van de GGD.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Appeltje voor de dorst (27-10-2018 om 12:45)
Half jaartje 5 uurtjes per dag een beetje werken en de rest van de dag aangevuld door het UWV, dan heb je tijd over voor illegale bijbaantjes en na een half jaar heb je dan recht op een volledige UWV uitkering en ga je lekker betaald 3 maanden op vakantie terwijl je uitkering doorloopt. dan heb je nog meer tijd voor een andere baan erbij. denk eens wat een inkomen ze dan hebben en wat ze daar voor moeten doen. Wat moet u doen om uw boontjes te doppen ? Heeft u 3 maanden per half jaar werken doorbetaald vakantie ? Nee dus, dat is alleen voor de appelplukkers die we zo hard nodig hebben want de appels kan je met verlies nog niet eens verkopen dus dat is goed voor de economie volgens meester econoom Rutte.
van Lange-Neus (27-10-2018 om 10:03)
Lang leve de open grenzen en geef ze maar een uitkering terwijl ze illegaal werken want dan kunnen ze betaald op vakantie naar hun eigen huis in het buitenland want de overheid geeft instructies daar bewust niet op te controleren. Nee, die mensen zijn het probleem niet, het is onze eigen VVD regering die ze bewust hier heen haalt met dik geld uit de portomonee van de zwaar belaste autochtoon die beter geen administratief foutje maakt want dan zijn er dikke boetes. Gewoon keiharde discriminatie, anders niets.U stemt er toch ook weer op ? Dan krijgt u lastenverlichting van een eurootje per dag, een aalmoes voor de zwervers en dagelijks bed bad en brood voor de bevoorrechte vreemdeling. Deze vernedering/volksverraad kan niet zo doorgaan.
AntiGSM (26-10-2018 om 17:54)
Wij zijn inmiddels wel de vuilnisbak van Europa als ik zo dagelijks de krant lees, werkelijk alles probeert zich hier illegaal/ crimineel te vestigen en het lukt ze aardig, inmiddels is het dank zij het slappe beleid in Nederland niet meer uit te roeien en komen we er ook nooit meer vanaf.
Jap (26-10-2018 om 17:43)
Is allemaal EU hé dus die mogen hier gewoon komen en die dames willen het zelf meestal het is niet altijd dwang.. De ene stel waren mijn buren..Op school kopen er ook meiden die 'het ' doen voor geld hé daar doen ze ook niks aan...Bij Orionis zitten er ook veel meiden / vrouwen in de uitkering die bijklussen met sex voor geld ook daar word nooit op gecontroleerd... Je zou eigenlijk iedereen thuis en financieel moeten controleren maar daar zijn geen genoeg mensen voor dus blijft dit bestaan... Denk er onder Polen ook veel van dit gebeurt !
Kees (26-10-2018 om 15:39)
Afschieten die lui.
Kees (26-10-2018 om 13:02)
Dit moet je gelijk hard de kop indrukken, zeker in combinatie met buitelandse mannen erbij.
Cookie-instellingen beheren