Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto's afgesleept na ongeluk in Axel

Toegevoegd: 27-10-2018, 00.49 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - Verschillende voertuigen zijn vrijdagavond beschadigd geraakt bij een ongeval in een woonwijk in Axel.


Het ongeluk gebeurde rond 21.45 uur op de kruising van de Beatrixstraat met de Wilhelminastraat. Al snel werden twee ambulanceteams opgeroepen. Even later werd ook de brandweer opgeroepen. Ter plekke had een bestuurder van een bestelbusje uit moeten wijken voor een andere auto.

Vervolgens ontstond een botsing en reed het busje de stoep op. Via een heg tegen een auto die op de oprit van een woning stond. Volgens de brandweer werd zij opgeroepen om de voertuigen veilig in verband met vloeistoflekkages.

Het busje en de geparkeerde auto zijn beiden afgesleept door bergingsbedrijf Vermaat. Of ook de andere auto moest worden getakeld, is niet bekend. Ook is nog geen informatie over eventuele gewonden.

Zie ook:

Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (27-10-2018 om 13:18)
t zal je auto maar zijn die gewoon op je oprit staat, heb je totaal niks met het ongeval te maken zit je wel met de schade
willem (27-10-2018 om 11:50)
als je zulke schade rijdt als je moet uitwijken in een woonwijk weet ik niet hoe hard je rijdt...je zal er net lopen of staan.
jane (27-10-2018 om 11:25)
sorry dat ik het schrijf hoor , maar die bestelbusjes rijden als gekken , hier in hulst ook zo , als jezelf niet naar hun zin goed door rijd , hangen ze al toeterend tegen je bumper , heb het zelf al meerdere malen mee gemaakt .en dan kan je dit verwachten he . eigen schuld zou ik zegen dan .
john (27-10-2018 om 10:56)
Er gebeuren de laatste tijd wel heel veel ongelukken met bezorgbusjes
Edwin (27-10-2018 om 09:19)
Had dat bezorgbusje weer eens haast misschien?
Cookie-instellingen beheren