Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 20 km

Dronken man aangehouden op camping

Toegevoegd: 27-10-2018, 09.57 uur - Update: 27-10-2018, 14.39 uur
Dronken man aangehouden op camping
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SLUIS - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een dronken man aangehouden die op een camping in Zeeuws-Vlaanderen voor overlast zorgde.


De man, een inwoner van de gemeente Sluis, zou meerdere mensen hebben lastiggevallen en ook zou hij iemand hebben mishandeld. Bovendien zou hij het interieur van een caravan hebben vernield. De 45-jarige man zorgde ervoor dat de politie verschillende keren naar de camping in de gemeente Sluis moest komen. De man kon immers niet op heterdaad betrapt worden en daarom moest de politie meerdere keren terugkomen.

Politiewoordvoerder Mireille Aalders: "Telkens als de agenten ter plaatse kwamen was de overlast voorbij en konden zij verder niets betekenen. Tot ongeveer 06.15 uur. Agenten troffen de man toen buiten aan. Hij was zichtbaar onder invloed van alcohol, schreeuwde de hele boel bij elkaar en gedroeg zich heel agressief."

Uiteindelijk werd de man door de politie aangehouden. Diensthond Rex werd hiervoor preventief uit het voertuig gehaald. Tijdens de rit naar het politiecellencomplex gedroeg de man zich zo agressief dat de agenten hun dienstvoertuig tot twee keer toe langs de kant van de weg hebben moeten zetten om de man weer te kalmeren.

De tweede keer zijn er zelfs meerdere agenten in de auto bij de man komen zitten om hem in bedwang te houden. Ook in het politiecellencomplex bleef de man zich recalcitrant gedragen. Hij is ingesloten en zit nog vast. De man zal vandaag gehoord worden.

Door de eigenaar van de caravan is aangifte gedaan van de vernieling.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren