Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto op z'n kop langs A58 Kapelle

Toegevoegd: 27-10-2018, 12.29 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Een personenauto is vanochtend vanaf de A58 bij Kapelle in de berm geraakt en vervolgens op zijn kop in een sloot tot stilstand gekomen.


Het voor zover bekend eenzijdige ongeluk gebeurde rond 11.20 uur op de rechter rijbaan (richting Vlissingen). Net voorbij de afslag (34) naar De Smokkelhoek ging het mis. Omstanders schoten te hulp en de automobilist is voor controle per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

In eerste instantie werd ook de brandweer opgeroepen maar de komst hiervan bleek niet nodig. Bergingsbedrijf De Moor heeft onder het toeziend oog van de verkeerspolitie en een weginspecteur van Rijkswaterstaat de zwaar beschadigde auto geborgen. In de auto was een pot verf opengegaan.

Tegen half één was de weg weer helemaal vrij. Het overige verkeer ondervond nauwelijks hinder van het ongeval want alleen de vluchtstrook was tijdelijk afgesloten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Middelburger (29-10-2018 om 18:20)
Weer een auto op zijn kop in Kapelle wat doen ze daar toch steeds.... 4x al in 1 maand
Cookie-instellingen beheren