Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man (33) rijdt onder invloed van alcohol

Toegevoegd: 27-10-2018, 14.32 uur
Man (33) rijdt onder invloed van alcohol
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BRESKENS - Een 33-jarige man uit Breskens is in de nacht van vrijdag op zaterdag betrapt op het rijden onder invloed van alcohol.


De man werd rond 02.30 uur aan de kant gezet in de Dorpsstraat. Hij moest een blaastest afleggen en daaruit kwam een waarde van 535 Ug/l naar voren.

De Zeeuws-Vlaming kreeg een boete van 650 euro. Ook kreeg hij een algeheel rijverbod van vijf uur opgelegd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram (28-10-2018 om 00:02)
Zeeuwen zijn niet alleen zunig, maar ook als het alcohol drinkers zijn, verrekte taai als ze zich moeten aanpassen aan de wetgeving. Kennelijk ook deze meneer. € 650,-- boete en van 5 uur rijverbod trekt dit figuur zich niets aan. Gewoon vastzetten, tenminste 2 jaar, niet eerder vrij en geen enkel pardon. Boete blijft natuurlijk bestaan en verdubbeld net als de gevangenisstraf na weer een herhaling van de overtreding. Tenslotte ben je nooit te oud om (iets) te leren.
Taas (27-10-2018 om 14:59)
Oh ,na 5 uur rust ,kon hij weer verder met drinken!!
Cookie-instellingen beheren