Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 14 km

Hennepbladeren op straat wijzen politie de weg

Toegevoegd: 27-10-2018, 14.35 uur
Hennepbladeren op straat wijzen politie de weg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Surveillerende agenten hoefden vannacht maar het spoor van hennepbladeren te volgen om uiteindelijk in een woning in Middelburg 860 gram henneptoppen in beslag te nemen.


De agenten zagen rond 00.30 uur wat verse hennepbladeren op straat liggen in de Meanderlaan in Middelburg. Er bleek meer hennepafval op straat te liggen en daarom besloten de agenten het spoor te volgen. Dit leidde naar een flatwoning.

De bewoner liet de agenten binnen en éénmaal binnen zagen de agenten nog meer hennepafval liggen. Op het balkon troffen ze een grote boodschappentas aan met daarin 860 gram henneptoppen. Het aangetroffen afval en de toppen zijn in beslag genomen.

De bewoner van de flatwoning is aangehouden. De Middelburger is overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar zal hij vandaag nog gehoord worden over de vondst.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rik (29-10-2018 om 09:14)
@ Trien. Het gebruik van hennepprodukten mag dan relatief onschuldig zijn, maar de handel erin is verre van onschuldig. En 860 gram is toch echt een fikse handelsvoorraad. Wees blij dat de politie dit aanpakt.
wim (29-10-2018 om 07:31)
Wat kan onoplettendheid toch geluk zijn om een ander te vinden waar de daders zijn, in dit geval de politie op spoor van de hennep handel die in die woning werd aan getroffen,dit waren gen slimme gasten.
Trien (28-10-2018 om 12:54)
Ondertussen worden er mensen vermoord gisteren nog een 19 jarige die twee mensen doodrijd.. maar iedereen is apentrots als er een paar plantjes worden gevonden? Ik zou zeggen ga de echte criminaliteit aan, gewelddadige inbraken die steeds heftiger worden en de daders vrij rondlopen etc etc.. dit is gewoon makkelijk punten scoren voor iets relatief onschuldigs. En dan is dit nog nieuws ook..
Henk (28-10-2018 om 10:51)
Hou je *** kees, ben al lekker vrij.
Kees (28-10-2018 om 00:18)
Wat een sukkel... gelijk uit huis zetten en het zelf lekker uit laten zoeken.
AD. (27-10-2018 om 16:31)
Lijkt wel op Hans en Grietje.
Cookie-instellingen beheren