Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto slaat over de kop N288 Koudekerke

Toegevoegd: 27-10-2018, 19.20 uur
Door: Roland de Jong

KOUDEKERKE - Bij de Rondweg Koudekerke (N288) tussen Koudekerke en Vlissingen is zaterdag een auto over de kop geslagen.


Het ernstige ongeluk gebeurde rond 17.50 uur toen de bestuurster van een personenauto vanuit Vlissingen richting Koudekerke reed. Volgens getuigen begon de auto te slingeren, raakte deze in de berm en sloeg het voertuig vervolgens één of twee keer over de kop.

Direct na de eerste melding werden twee brandweerwagens en twee ambulanceteams met spoed op pad gestuurd. Brandweerlieden hebben ter plekke enkele grote takken weggezaagd om ruimte rondom het voertuig te creëren. De vrouw kon even later worden bevrijd.

Het slachtoffer is met spoed per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Vanwege het ongeluk was de weg tussen de rotondes Middelburgsestraat en de Lammerenburgweg volledig afgesloten tot circa 19.00 uur. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto getakeld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (29-10-2018 om 07:21)
Laten we hopen dat de vrouw er snel mag genezen wat ze heeft gekregen door dit grote ongeluk dat der auto zelf twee maal over de kop is gegaan,ik pas altijd op om te zeggen hoe het gebeurd zou kunnen zijn maar bij zo,n ongeluk moet de snelheid toch behoorlijk hoog te zijn geweest,veel sterkte wens ik U toe door dit ongeval.
Cookie-instellingen beheren