Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 38 km

Vrouw op straat beroofd van armband

Toegevoegd: 27-10-2018, 20.54 uur
Vrouw op straat beroofd van armband
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In de Diepenbrockstraat in Terneuzen is zaterdagmiddag een wat oudere dame beroofd van haar gouden armband.


De beroving vond tussen 16.30 en 16.45 uur plaats ter hoogte van de flat. Volgens de politie boden de vrouwen in eerste instantie sieraden aan. Ze drongen zichzelf op en raakten de vrouw steeds opnieuw aan. Het slachtoffer wilde dit niet en gaf aan dat de twee weg moesten gaan en van haar af moest blijven.

Eén van de vrouwen pakte steeds de polsen van het slachtoffer beet. Ook streelde de vrouw de hals van het slachtoffer. Hierop was het slachtoffer het zat. Ze vertrouwde de situatie niet en liep weg. Vervolgens werd ze echter weer benaderd door de tweede dader. Het slachtoffer riep vervolgens dat de twee weg moesten gaan. Kennelijk hebben de twee in de tussentijd echter kans gezien een 1 centimeter brede gouden slavenarmband te stelen.

De daders waren licht getinte vrouwen, beiden tussen de 40 en 45 jaar oud. De ene dader was ongeveer 1.60 meter lang. De ander was iets groter en naar schatting 1.60 tot 1.65 meter lang. De twee spraken slecht Nederlands. Eén dader droeg een donkerkleurige jas, de ander had een jas aan in een lichte kleur. Eén van de vrouwen had lang, donker haar. Mogelijk zat dit in een staart.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (28-10-2018 om 14:35)
Ons land...jammer, dat is al afgepakt! Nu nog even afwachten wanneer het een andere naam krijgt en dat Nederlands niet meer de voertaal is. Nog even en WIJ kunnen op cursus om in te burgeren in wat ooit ONS land was, groot gemaakt door onze voorvaderen. En vervolgens door alles wordt afgebroken wat wil hier wil wonen en misbruik maakt van al onze (en door ons betaalde) rechten. Wij Nederlanders zijn het beu, de maat is vol maar het is te laat...jammer maar helaas. Wen er maar aan, je wordt bedreigd op straat en je doet aangifte, als je een paar keer zegt dat het een buitenlander was dan discrimineer je en helpen ze je verder niet!
Terneuzenaar (28-10-2018 om 13:49)
Ziekmakend dit bericht, ik wens de oudere vrouw veel sterkte toe. Ik hoop dat de daders in december met de boot mee terug genomen worden!
Racism Beat It (28-10-2018 om 09:49)
Sterkte voor de vrouw. En dat de daders waarschijnlijk mogelijke Nederlanders zijn met een mogelijke multiculturele achtergrond (ik mag geen aannames doen) is spijtig voor de Nederlanders met een multiculturele achtergrond zonder negatieve bedoelingen.
Peter (28-10-2018 om 09:36)
Je bied deze figuren Onderdak, je geeft ze te eten, je bied hun veiligheid, en wat er gebeurd. Je wordt bestolen door dit tuig. En men blijft maar doorgaan met import van de vorm van criminaliteit. het enigste wat rest is strafkampen.
Kees (28-10-2018 om 00:15)
Stank voor dank. Je laat ze binnen in Nederland en vervolgens beroven ze een oude dame omdat ze te lui zijn om te weken. Van mij mogen ze direct opzouten naar land van herkomst!! Dit zijn geen vluchtelingen maar profiteurs.
bram (27-10-2018 om 23:50)
Ach ja het zou Terneuzen niet zijn. 'k Weet niet echt hoeveel hufters daar wonen of verblijven, maar het is een behoorlijk aantal als je ziet hoe vaak en hoe veel hier mensen en vooral ouderen worden lastiggevallen. Overheid, denk maar eens aan zero- tolerance voor deze gemeente. Ben je fout, dan ga je gegarandeerd voor tenminste 5 jaar de bak in, wat je vergrijp ook is. (voorarrest tellen we natuurlijk niet mee) Ik heb vroeger geleerd, problemen moet je in de kiem smoren, anders kom je er nooit vanaf.
Cookie-instellingen beheren