Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw op straat beroofd van armband

Toegevoegd: 27-10-2018, 20.54 uur
Vrouw op straat beroofd van armband
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In de Diepenbrockstraat in Terneuzen is zaterdagmiddag een wat oudere dame beroofd van haar gouden armband.


De beroving vond tussen 16.30 en 16.45 uur plaats ter hoogte van de flat. Volgens de politie boden de vrouwen in eerste instantie sieraden aan. Ze drongen zichzelf op en raakten de vrouw steeds opnieuw aan. Het slachtoffer wilde dit niet en gaf aan dat de twee weg moesten gaan en van haar af moest blijven.

Eén van de vrouwen pakte steeds de polsen van het slachtoffer beet. Ook streelde de vrouw de hals van het slachtoffer. Hierop was het slachtoffer het zat. Ze vertrouwde de situatie niet en liep weg. Vervolgens werd ze echter weer benaderd door de tweede dader. Het slachtoffer riep vervolgens dat de twee weg moesten gaan. Kennelijk hebben de twee in de tussentijd echter kans gezien een 1 centimeter brede gouden slavenarmband te stelen.

De daders waren licht getinte vrouwen, beiden tussen de 40 en 45 jaar oud. De ene dader was ongeveer 1.60 meter lang. De ander was iets groter en naar schatting 1.60 tot 1.65 meter lang. De twee spraken slecht Nederlands. Eén dader droeg een donkerkleurige jas, de ander had een jas aan in een lichte kleur. Eén van de vrouwen had lang, donker haar. Mogelijk zat dit in een staart.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem de Ollander (27-10-2018 om 22:49)
Waar komt u vandaan ? Waar gaat mu naar toe? Wat is nu bagage? Welke is uw religie en wat is uw bootschap.Deze vragen moeten vaker gesteld worden aan onze landsgrenzen. Nog even dit.....Een land welke zijn grenzen niet bewaakt gaat onherroepelijk naar de donder. Open grenzen is slechts een droom.
Popeye (27-10-2018 om 22:15)
En geef jij een duw hebben zij niets gedaan en jij 2 armbanden extra, sta je dan met je historische normen en waarden ..
AD. (27-10-2018 om 21:39)
Ja dus weer oosteuropeanen die hier vrij spel krijgen zoals ook bij diefstallen in winkels en bedrijven dus eruit met dit volk en niet net als nu een waarschuwing of een kleine straf want daarna gaat het door maar mensen die open grenzen ideaal vinden keuren dit dus goed blijkbaar.
Dan. Kersten (27-10-2018 om 21:19)
Eigenlijk wil je dit niet zeggen.....maar dit is het gevolg van de kabinetten den Uyl en Kok......zet de grenzen maar open en uiteraard het "beleid" van de huidige Eu. De EEG zou beter zijn, zonder de aanvulling van onbetrouwbare landen... het zij zo, helaas...
Bianca (27-10-2018 om 21:14)
Tsja stank voor dank. Grenzen dicht en terug naar waar ze vandaan komen.
Cookie-instellingen beheren