Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Man rijdt met auto van A58 Heinkenszand

Toegevoegd: 27-10-2018, 20.58 uur
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - Een auto is zaterdagavond van de A58 bij Heinkenszand geraakt en vervolgens met zijn neus in een sloot beland.


Het ongeluk gebeurde omstreeks 19.50 uur op de rijbaan richting Vlissingen. Ter hoogte van de oprit vanaf de Sloeweg (N62) ging het mis. Door onbekende oorzaak raakte de bestuurder van de auto hier van de weg om vervolgens via de berm het talud af te rijden en in de sloot te eindigen.

Na de melding van het ongeluk werd ook de brandweer opgeroepen. De bestuurder van het voertuig bleek echter ongedeerd te zijn geraakt en er hoefde ook niet geknipt te worden. De brandweer is nog wel even ter plekke gebleven om de ongevalslocatie te verlichten.

Bergingsbedrijf De Moor heeft het voertuig getakeld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (29-10-2018 om 06:57)
Wat lees je zulke ongelukken toch veel die van de weg af raken,misschien te veel snelheid die dikwijls onderschat word, gelukkig van de chauffeur ongedeerd is gebleven is
Koos P. (27-10-2018 om 21:49)
Wat doen al die mensen toch dat ze zomaar van weg af rijden. Onbekende oorzaak, de wielen stuurden niet mee of er werd gewoon helemaal niet gestuurd omdat men met andere dingen bezig was. Meneer was ongedeerd dus het was geen onwelwording.
Cookie-instellingen beheren