Weerbericht:
Vannacht regen, overdag buien en zware windstoten. Vrijdag afnemende wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist fataal ongeluk had gedronken

Toegevoegd: 28-10-2018, 10.37 uur
Na het ongeluk is de automobilist nog zo’n 450 meter doorgereden.
Na het ongeluk is de automobilist nog zo’n 450 meter doorgereden.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

GOES - De 19-jarige automobilist uit Kloetinge die vannacht in Goes twee fietsers doodreed had te veel alcohol gedronken. Dat meldt de politie.


Na het ongeluk reed de automobilist met zijn zwaar beschadigde voertuig nog zo’n 450 meter verder. Hij stopte uiteindelijk op de Patijnweg, vlakbij de nieuwe rotonde op het Kazerneplein. De bestuurder kon vervolgens worden aangehouden en worden overgebracht naar het politiebureau.

Volgens een politiewoordvoerder heeft de man daar een ademanalyse moeten ondergaan. Daaruit is naar voren gekomen dat de man onder invloed van alcohol achter het stuur zat. Hoeveel de man precies op had, is niet bekend gemaakt. De man is overgebracht naar een politiecellencomplex en zal daar verder gehoord worden.

Het sporenonderzoek op de Van de Spiegelstraat (N289) kon rond 09.45 uur volledig worden afgerond. De weg kon even later ook weer helemaal open. De gemeente Goes heeft het wegdek gereinigd. Volgens de politie is over de identiteit van de slachtoffers nog niets bekend. Eerder werd al wel duidelijk dat het gaat om een man en een vrouw.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
MK (29-10-2018 om 09:18)
@ AntiGSM: Aan je reactie te merken rij jij nooit ‘s nachts door Goes! 99% van alle stoplichten in Goes werken dan niet, of knipperen oranje, zo ook deze! Als je dan, zoals jij wilt, braaf op een knopje moet drukken, en pas mag oversteken als het groen is, sta je daar tot ‘s ochtends een uur of 7..
t Is vreselijk (28-10-2018 om 20:33)
Anti-gsm: rond dat tijdstip slaap ik altijd gewoon, maar áls ik al op een verlaten, nachtelijke weg zou fietsen, zou ik ook niet netjes op groen wachten... Eerlijk is eerlijk.
Leon (28-10-2018 om 16:04)
Geen woorden zijn hiervoor te vinden jonge mensen met een ideaal voor het verdere leven dat in een flits voorbij is , weg dromen, weg toekomst , afschuwelijk , wens alle nabestaanden ,verdere familie , vrienden heel veel sterkte , hoe moet je dit verwerken ik zou het niet weten . Maar ik hoop dat deze mensen een weg vinden om met elkaar verder te kunnen . De harde woorden die geuit worden richting deze jonge Bestuurder zijn begrijpelijk , het strafrecht zal uiteindelijk bepalen wat hem boven het hoofd hangt . Voor de nabestaanden zal geen straf te hoog zijn ook dat is begrijpelijk maar wat te denken van de ouders van deze jongen en evt. broers en of zussen . Wat hem zelf betreft zal hij een zware tijd tegemoet kunnen zien .
Edwin (28-10-2018 om 15:57)
Iedereen hier lijkt al precies te weten wat er gebeurd is. Met wat er nu bekend is kan het heel goed dat de fietsers, zonder licht, door rood gereden zijn en dat de bestuurder ze gewoon niet heeft gezien. Met deze berichtgeving kan het ook dat de bestuurder maar 1 drankje ophad. Het is voor alle partijen ontzettend erg wat er gebeurd is, ik wens ook allen veel sterkte!
adriana (28-10-2018 om 15:46)
Triest en nog eens triest,heel veel sterkte voor een ieder die op zijn of haar manier er bij betrokken is, ook de getuigen niet te vergeten die dragen dit mee op hun netvlies hun hele leven nogmaals veel sterkte en gecondoleerd voor de ouders van de overleden personen
jan (28-10-2018 om 14:31)
Wanneer word de politiek is een keer wakker bij deze gebeurtenissen ? Als ik de reacties lees wenst de burger zwaardere straffen (en terecht). Sterkte alle nabestaande (ook die van de veroorzaker ) ,getuigen en hulpdiensten.
Cookie-instellingen beheren