Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

CO-melding flatwoning Oost-Souburg

Toegevoegd: 29-10-2018, 11.49 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - De brandweer en de ambulancedienst zijn maandagochtend naar Oost-Souburg gegaan na een melding van iemand met een mogelijke koolmonoxidevergiftiging.


De hulpdiensten werden rond 10.40 uur geïnformeerd over een man die in een flatwoning aan de M.A. van de Puttestraat bevond en zich niet zo goed voelde. Omdat werd aangegeven dat er mogelijk sprake was van een verhoogde koolmonoxidewaarde werd ook de brandweer met spoed ter plaatse gestuurd.

Ter plekke heeft de brandweer metingen gedaan. De man is in de ambulance onderzocht maar hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Hij kon na het vertrek van de hulpdiensten gewoon weer terug naar binnen in zijn woning.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren