Weerbericht:
Vannacht helder, overdag zonnig en landinwaarts zomers warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist doorgereden bij aanrijding in Vlissingen

Toegevoegd: 09-10-2006, 23.45 uur
Door: Politie Zeeland

VLISSINGEN - Maandagmiddag rond 17.45 uur is een 13-jarige fietster uit Vlissingen, aan de van Hogendorpweg in Vlissingen, aangereden door een personenauto.


Het meisje fietste rond genoemd tijdstip over de van Hogendorpweg in Vlissingen. Vanaf de Troelstraweg kwam een lichtblauwe personenauto bestuurd door een onbekend gebleven man. Hij gaf te kennen dat het meisje door mocht rijden maar omdat ze haar trapper goed moest doen duurde dat even.

Op het moment dat het meisje weer ging fietsen reed de personenauto ook door. Door de aanrijding kwam het meisje ten val. Ze hield hieraan pijnlijke armen en schaafwonden over. Ook haar fiets raakte beschadigd (slagen in beide wielen en kettingkast kapot).

De bestuurder van de personenauto is wel uitgestapt en heeft het meisje geholpen haar kettingkast, die was dubbelgeklapt, terug te vouwen.

Hierna stapte de man weer in en reed weg in de richting van de Alexander Gogelweg. De politie verzoekt getuigen van deze aanrijding zich te melden op het politiebureau in Vlissingen of op telefoonnummer 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren