Weerbericht:
Wisselvallig, in het zuidwesten later op de dag veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Oproep aan doorrijder ongeluk A58: 'Meld je alsnog'

Toegevoegd: 29-10-2018, 16.37 uur
De doorrijder reed achterop de auto van een 54-jarige man uit Borssele.
De doorrijder reed achterop de auto van een 54-jarige man uit Borssele.
© Foto: Brandweer Krabbendijke
Door: Roland de Jong

RILLAND - De politie is nog altijd op zoek naar de automobilist die op 18 oktober doorreed na een ongeluk op de A58 bij Rilland.


Op de bewuste donderdagavond reed een 54-jarige man uit Borssele over de snelweg richting Vlissingen. Een bestuurder (54) uit Borssele reed bij Rilland richting Vlissingen. De auto werd rond 22.00 uur plotseling van achteren aangereden door een andere auto. De bestuurder hiervan is na de aanrijding even gestopt, maar daarna met hoge snelheid weggereden.

De man uit Borssele werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Zijn auto moest door een bergingsbedrijf worden getakeld. Eerder deed de politie al een oproep om de doorrijder te achterhalen maar tot nu toe is de automobilist spoorloos. De politie doet daarom opnieuw een oproep aan de veroorzaker om zich te melden. Ook mensen die nuttige informatie zouden kunnen hebben worden gevraagd zich te melden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (30-10-2018 om 19:34)
Wat jammer dat zoiets niet gezien is in de vooravond dat zo,n kerel zelfs gestopt heeft om daarna met hoge snelheid is weg gereden, die later van de beschadigde auto de man naar ziekenhuis is vervoert, wat ben je dan groot schoft om zoiets door jouw schuld op je geweten te hebben,wie weet waarom hij zo snel is weg gereden is of misschien wel een reden is voor geweest