Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 58 km

Drie arrestaties na drugsvondst op camping

Toegevoegd: 31-10-2018, 10.25 uur - Update: 31-10-2018, 12.14 uur
In een chalet werd onder meer 236 gram hennep gevonden. Ook lagen hier 126 XTC-pillen.
In een chalet werd onder meer 236 gram hennep gevonden. Ook lagen hier 126 XTC-pillen.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

SCHERPENISSE - De politie heeft dinsdagavond in Scherpenisse drie personen aangehouden naar aanleiding van een drugsvondst.


Volgens de Thoolse wijkagenten werd de vondst rond 19.00 uur gedaan tijdens een integrale controle samen met de gemeente op een camping aan de Geertruidaweg, het voormalige vakantiepark Pluimpot in het buitengebied tussen Sint-Maartensdijk en Scherpenisse.

De politie kwam de drugs op het spoor nadat agenten een hennepgeur bij een chalet hadden geroken. Met toestemming van de bewoner gingen de agenten naar binnen en vervolgens troffen zij diverse verdovende middelen aan.

Tijdens een doorzoeking in het chalet werd 236 gram hennep gevonden. Ook werden telefoons, een aanzienlijk contant geldbedrag, 126 XTC-pillen en 1 gram aan harddrugs aangetroffen en in beslag genomen. Drie personen werden aangehouden op grond van de Opiumwet. Het gaat om een 19-jarige man uit Tholen en twee mannen van 20 jaar oud uit Bergen op Zoom. Het onderzoek naar de mannen en de drugs loopt nog.

Tijdens de handhavingsactie heeft de gemeente Tholen bekeken of de regels uit het bestemmingsplan en de APV nageleefd werden. Volgens de gemeente wil men door het houden van dit soort controles voorkomen dat recreatieparken een plek worden voor uitbuiting, sociale problemen en criminaliteit.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gido (2-11-2018 om 23:54)
Jeetje wat geven sommige mensen idiote reacties!!!
Terneuzenaar (1-11-2018 om 10:09)
@Kees, zegt u dat dan ook tegen een drankverkoper die zijn klant alcohol heeft verkocht waardoor er weer eentje de dood is ingereden? Vast niet!
Kees (31-10-2018 om 15:35)
Ik zou zeggen; laat ze vrij nadat ze gezellig met z'n drieën alle aanwezige pillen hebben geconsumeerd en de wiet hebben opgerookt. Geen medelijden met dit soort volk omdat ze ook niet om anderen geven, tuig is het.
Cookie-instellingen beheren