Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 38 km

Arrestatie voor poging diefstal bij milieustraat

Toegevoegd: 31-10-2018, 16.12 uur
Arrestatie voor poging diefstal bij milieustraat
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Bij de milieustraat in Zierikzee is vannacht een 34-jarige man uit die plaats betrapt toen op verdenking van een poging tot diefstal.


De politie vermoedt dat de man bij de milieustraat aan de Deltastraat probeerde elektrische apparaten weg te nemen. Hij is aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar zal hij worden verhoord en kan hij een verklaring geven over zijn aanwezigheid bij het terrein.

Volgens de politie is de milieustraat 's nachts sowieso verboden terrein voor onbevoegden en overtrad de man mogelijk ook een gebiedsverbod dat hij al eerder opgelegd had gekregen. "Dat wordt nog door ons onderzocht. Mocht dit wel het geval zijn geweest, dan volgt hiervoor ook proces-verbaal", zo laat de politie weten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AD. (31-10-2018 om 16:39)
Wat een sukkeltje om voor zo,n beetje koper waar je dus vele uren mee bezig bent om het eruit te krijgen en wat maar enkele centen opbrengt.
Cookie-instellingen beheren