Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
21 files van totaal 78 km

Automobilist Goes eerder in de fout, 2 weken langer vast

Toegevoegd: 31-10-2018, 17.04 uur
Foto 3 van 5

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (1-11-2018 om 09:19)
Om te beginnen praat ik het ABSOLUUT NIET GOED! Wat ik wel wil melden is dat we toch wel met zn alle reeel moeten blijven. de jongen heeft 4x teveel op voor een beginnende bestuurder (1 glas is al teveel gezien promilage, dus de jongeman had 4 biertjes op aan alcohol) Het was een ongeluk met voorrangsregels. Puur naar de regelgeving (op het gebied van de voorrangsregels) had de bestuurder toch voorrang? Ik vind het zeer naar wat er gebeurt is, ik sta bij de nabestaande stil en het is in en in triest. Ook van mij mogen ze zijn rijbewijs NOOIT meer teruggeven maar realistisch moeten we met zn alle wel blijven hier mensen. het is een 'ongelukje' met zeer desastreuze gevolgen! Het had ook een man van 45 kunnen overkomen
wim (1-11-2018 om 07:22)
Je zult de boodschap maar thuis krijgen dat je zoon niet meer in leven is en is omgekomen door een dronken jongen van 19 jaar,is het nu verstandig om zo,n knul nog ooit zijn rijbewijs terug te geven gezien zijn meerdere overtredingen die hij begaan heeft,en dat op een 19 jarige leeftijd,nee zulke mensen horen niet meer thuis in onze maatschappij dus gewoon levens lang op sluiten.
willem (1-11-2018 om 04:07)
de nabestaanden hebben levenslang--=dat moet dat ventje eveneens krijgen. maar nederland kennende zal het wel uitdraaien op een paar jaar niet rijden en een paar maanden in de cel. zo'n hufter zou nooit meer een rijbewijs mogen halen.
bird (1-11-2018 om 00:17)
Sorry hoor, maar ik vindt de ouders ook verantwoordelijk, als mijn zoon meerdere malen met drank achter het stuur zal gaan zitten pakten ik gewoon de sleutels af. Hij gaat maar met de fiets. Het is tenslotte je zoon en als hij niet wil leren dan moet hij het maar voelen.
Fredinando (31-10-2018 om 20:45)
Recidive gevaar ? wat bedoelen ze met kans op herhaling ? Ik ga er van uit dat deze persoon geen rijbewijs of auto meer heeft en die ook nooit meer krijgt. En dan komt zeker de aap uit de mouw ? hij had helemaal geen geldig rijbewijs ten tijde van het ongeval want dat was zeker bij zijn eerdere zware overtreding al ingevorderd ?
Hans (31-10-2018 om 20:03)
Voor heel lang opsluiten dit wezen.
Cookie-instellingen beheren