Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 32 km

Melding gaslek Kortgene blijkt loos alarm

Toegevoegd: 31-10-2018, 19.46 uur
Metingen wezen uit dat er sprake was van een loze melding.
Metingen wezen uit dat er sprake was van een loze melding.
© Foto: Brandweer Kamperland
Door: Roland de Jong

KORTGENE - De brandweer is woensdagmiddag met meerdere voertuigen uitgerukt voor een melding van een mogelijk gaslek in Kortgene.


Een vrouw meende rond 12.35 uur bij thuiskomst in haar woning aan de Hoofdstraat gas te hebben geroken. Hierop maakte ze direct melding bij de alarmcentrale. Deze alarmeerde vervolgens de brandweerploegen van Kamperland en Colijnsplaat.

Ter plekke werden verschillende metingen gedaan maar die leverden niets op. Ook werd er geen vreemde lucht meer geroken. Hierop is de brandweer teruggekeerd naar de kazerne.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sabrina (1-11-2018 om 23:02)
Was zeker geen loze melding, jammer dat er niet echt gemeten is. Gas lek door dnwg gevonden hierna.
Ricardo Schutte (1-11-2018 om 21:59)
hierna is DNWG langsgeweest en hun meetapparatuur gaf op sommige plekken 'out of range' aan, misschien moet de brandweer eens betere meetapparatuur aanschaffen??!!??!!
Cookie-instellingen beheren