Man met scootmobiel in sloot Aagtekerke

Toegevoegd: 31-10-2018, 19.50 uur

Door: Roland de Jong

AAGTEKERKE - In Aagtekerke is woensdagavond iemand met een scootmobiel in een sloot terecht gekomen. De brandweer heeft hem gered.

Het ongeluk op de Roosjesweg tussen Aagtekerke en Domburg werd rond 18.50 uur gemeld. Omdat de scootmobiel in een sloot terecht zou zijn gekomen werden ook twee brandweerploegen opgeroepen. Eénmaal uit de sloot heeft de ambulancedienst zich over het slachtoffer ontfermd. Hij is per ambulance afgevoerd.

De scootmobiel is door de brandweer op een veilige plek gezet. De weg was vanwege het ongeval enige tijd afgesloten. Rond 19.20 uur waren alle hulpverleners weer weg.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (1-11-2018 om 17:20)
Verbieden haha nee. Maar zoals ze rijden zouden jaarlijkse controkes wel handig zijn. Misschien moeten die eens niet meer in het donker op weg. Overdag rijden ze al in sloten. Geluk gehad dat er iemand was anders was die vanmorgen goed onderkoeld geweest.
Jan Willem Hajee (1-11-2018 om 12:03)
Dit lees je nogal eens. En dan vraag ik me af: wat is hier gebeurd. Ik heb namelijk zelf ook zo'n ding en kan me er nauwelijks iets bij voorstellen In mijn visie is het een kwestie van sturen. En als het dan toch niet goed gaat dan laat je gewoon de stuurlepel "vooruit"los en dan stopt dat ding vanzelf. Gaan we nu ook alle scootmobielen verbieden? net als de STINT? Ik heb zo te doen met de ondernemer die die dingen maakte en nu zijn werk kwijt is dankzij een reactionaire minister.
burger (1-11-2018 om 11:01)
moet er ook geen verbod komen op die scootmobielen ?? .
huib (1-11-2018 om 09:35)
moeten nu alle scootmobielen de weg af want er zou wel eens iets mis kunnen zijn met de voortstuwing of plotseling op hol slaan of op een verkeerde knop gedrukt. doet je zoiets niet aan de stint denken?
Jan Dekker (1-11-2018 om 00:04)
Prima gehandeld Ronald!
Ronald (31-10-2018 om 20:12)
Er stond rond 18.50 uur een mevrouw op het fietspad omdat een man vanuit de sloot riep. Na controle of hij veel pijn had of gewond was heb ik aanvankelijk eerst alleen geprobeerd om de man uit de sloot te trekken. Vervolgens een auto aangehouden om extra hulp te vragen. Met nog een man konden we hem gedeeltelijk uit de sloot trekken, waarna de brandweer arriveerde en hem met een ladder verder omhoog getrokken heeft. De man was al die tijd goed bij kennis en aanspreekbaar. Voor zover te beoordelen lijkt het relatief goed afgelopen te zijn. Wanneer hij niet door iemand gehoord was of op een andere manier in de sloot gevallen was had het heel anders kunnen aflopen, maar gelukkig is dat niet het geval. Nu maar hopen dat het allemaal goed komt.