Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

800 Kilo coke vanuit Vlissingen naar Moerdijk

Toegevoegd: 01-11-2018, 14.34 uur
800 Kilo coke vanuit Vlissingen naar Moerdijk
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MOERDIJK - Bij een bedrijf in Moerdijk is woensdag 800 kilo cocaïne aangetroffen die afkomstig was vanuit de haven van Vlissingen.


Volgens de politie zat de drugs verstopt tussen een zending fruit. Deze was vanuit de Vlissingse haven naar een fruitverwerkingsbedrijf in Moerdijk gebracht. Medewerkers van het bedrijf troffen de coke aan tijdens een kwaliteitscontrole. Vervolgens werd de politie ingeschakeld.

De cocaïne is in beslag genomen en op last van de officier van justitie vernietigd. Er zijn geen verdachten aangehouden. De recherche doet verder onderzoek. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (2-11-2018 om 07:30)
Dat is de moeite die in Vlissingen gevonden is maar ik vermoed dat het maar een geringe hoeveelheid is die daar gevonden word, jammer dat die gene verantwoordelijk is niet gepakt is geworden
Kees (1-11-2018 om 19:34)
Mooie actie maar het is te hopen dat ze de eigenaar te pakken krijgen ipv de loopjongen. Mag hopen dat de verantwoordelijke voor deze lading door zn eigen soort gestraft wordt dan zijn we daar goedkoop van af.
Importzeeuw (1-11-2018 om 19:20)
Goed oplettende Douane in Vlissingen. Volgens mij kan een investering in een stuk of honderd drugshonden geen kwaad.
Marina (1-11-2018 om 19:09)
Gek hé overal zetten ze drugshonden in en toch kan er nog heel wat doorgesluisd worden. Nu is het ook al bekend, dus degenen voor wie het was weten nu dat ze een hoop geld zien wegvloeien.
AD. (1-11-2018 om 18:24)
Weer maar eens een bewijs dat er op de meeste schepen die uit zuid amerika komen drugs aan boord zijn..
Jan (1-11-2018 om 16:08)
Zet daar nu eens een paar honden dan komt er weinig buiten de poort ,en het volgende pakt ook eens de rederijen aan ,want die zijn tenslotte ook verantwoordelijk wat voor lading zij laden, dus ook controle van het aan boord gaat .
Cookie-instellingen beheren