Weerbericht:
Vannacht opklaringen, vanmiddag perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Lijnbus Connexxion in sloot Sint-Annaland

Toegevoegd: 01-11-2018, 16.50 uur - Update: 01-11-2018, 17.22 uur
Door: Roland de Jong

SINT-ANNALAND - In Sint-Annaland is donderdagmiddag een lijnbus van Connexxion in een sloot terecht gekomen. Eén persoon zou lichtgewond zijn geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 15.15 uur op de Joanna Mariapolder (N658) tussen de t-splitsing met de Priestermeetweg en de kruising met de Kleine Dijk en de Oude Zeedijk (N658). De bus kwam uit de richting van Oud-Vossemeer en reed richting Sint-Annaland. Net na een bocht raakte de bus door onbekende oorzaak in de berm om vervolgens in de sloot te eindigen.

Op het moment van het ongeluk zouden passagiers in de bus hebben gezeten maar een aantal is niet bekend. Volgens de politie zaten er onder meer scholieren in de bus. Zij zijn door een andere bus opgehaald en naar hun eindbestemming vervoerd. De ambulancedienst is ter plekke gekomen omdat één persoon gewond zou zijn geraakt. Het is nog niet bekend of deze ook naar het ziekenhuis moest worden gebracht.

De weg is ter plekke inmiddels volledig afgezet in afwachting van bergingswerkzaamheden. Volgens de Provincie Zeeland duurt de berging van de bus waarschijnlijk nog tot vanavond laat.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nen (1-11-2018 om 18:48)
Bus zat vol. Onbekend aantal komt omdat de politie er laat te plaatse was. Buschauffeur heeft bijna direct in een passerende collega bus is heeft laten stappeJe gaat gelijk op robotstand. 2 ambulance'staat waren snel ter plaatste. Ambulance personeel heeft gevraagd om nog te blijven tot de politie er was. Heeft de passagiers die nog aanwezig waren met al aangekomen ouders de gelegenheid gegeven om je te laten controleren in de ambulance. Ook instructies gegeven voor thuis en mogelijke gevolgen die nog later kunnen komen. Politie heeft daarna aangegeven dat ze het niet nodig vonden om iedereen te tellen en namen te noteren. Mijn vraag nog: Hoe is hett met getuigen ondervragen?
Cookie-instellingen beheren