Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
106 files van totaal 407 km

Bijna dertig bekeuringen in centrum Goes

Toegevoegd: 02-11-2018, 04.24 uur
Bijna dertig personen kregen donderdag een bekeuring.
Bijna dertig personen kregen donderdag een bekeuring.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

GOES - In het centrum van Goes heeft de politie donderdag bijna dertig mensen bekeurd die met de fiets of met een motorvoertuig in het voetgangersgebied reden.


De politie ging samen met handhavers van de gemeente Goes op pad naar aanleiding van binnengekomen klachten. "Voor winkeliers en winkelend publiek is het zeer vervelend als zij soms bijna van hun sokken worden gereden", zo legt de politie uit. In totaal werden 27 overtreders bekeurd die door het wandelgebied reden.

De politie had ook aandacht voor winkeldieven, fietsendieven en mensen die drugs probeerden te verkopen aan buitenlandse toeristen. Hiervoor werd één persoon bekeurd. Deze persoon krijgt een tijdelijke gebiedsontzegging voor de Goese binnenstad.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goes Noord (2-11-2018 om 11:35)
Zouden ook eens in Goes Noord het voetpad naar de LIDL moeten controleren
Bdw (2-11-2018 om 10:16)
Winkelend publiek, fietsers ja laten we kijken of we nig een extra centje kunnnen afnemen. Voor hetgeen ( criminaliteit) oplossen, blijkt dus vee lastiger tot wel bijna onmogelijk. Als u eens wist hoeveel er gestolen, gedeald of anders wird in de stad denk ik dat de handhavers zich beter op deze criminaliteit kan richten ipv de burgers die eens een foutje maken of een keer fietsen in de stad te bekeuren met belachelijke boetes. Met stelen uit een winkel kom je er een stuk voordeliger af! Handhavers steek je neus in de echte zaken dan die andere flauwekul.
Rick (2-11-2018 om 09:56)
Wim, wat bazel je nou allemaal; jouw Nederlands is niet te volgen!
Hippo (2-11-2018 om 09:25)
Werd tijd ook, dat er eens naar gekeken wordt.
wim (2-11-2018 om 07:11)
Ja je moet nu eenmaal de voor geschreven wet volgen, ik vind zeer goed van politie dit te volgen waar niet gefietst mag worden ook niet gedaan word en daar een boete oploopt.
Cookie-instellingen beheren