Bijna dertig bekeuringen in centrum Goes

Toegevoegd: 02-11-2018, 04.24 uur

Bijna dertig personen kregen donderdag een bekeuring.
Bijna dertig personen kregen donderdag een bekeuring.
1
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

GOES - In het centrum van Goes heeft de politie donderdag bijna dertig mensen bekeurd die met de fiets of met een motorvoertuig in het voetgangersgebied reden.

De politie ging samen met handhavers van de gemeente Goes op pad naar aanleiding van binnengekomen klachten. "Voor winkeliers en winkelend publiek is het zeer vervelend als zij soms bijna van hun sokken worden gereden", zo legt de politie uit. In totaal werden 27 overtreders bekeurd die door het wandelgebied reden.

De politie had ook aandacht voor winkeldieven, fietsendieven en mensen die drugs probeerden te verkopen aan buitenlandse toeristen. Hiervoor werd één persoon bekeurd. Deze persoon krijgt een tijdelijke gebiedsontzegging voor de Goese binnenstad.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AD. (4-11-2018 om 22:22)
Ja wat moet je daar nu mee ? want door winkelcentra,s en verkeersvrije winkelstraten word gewoon gefietst of met de scooter gereden maar als je er wat van wilt zeggen verstaan ze je niet dus fiets of scooter in beslag nemen zodat het winkelend publiek rustig kan lopen zonder dit soort gespuis die denken dat ze alles mogen.
Rick (2-11-2018 om 23:06)
Importzeeuw en Bdw: Ik wil jullie nog wel eens horen als zo'n terrorfietser zijn rijwiel in het voetgangersgebied "parkeert" tussen jullie benen! Dan kun je nog net zijn stuur vastgrijpen en een kopstoot geven!
Importzeeuw (2-11-2018 om 20:06)
En zo jaag je nog meer winkelklanten weg uit het centrum. Het is al niet veel meer. Die fietsers gingen tenminste nog het centrum in. Zelf kom ik er amper nog omdat je voor de meeste winkels behoorlijk ver moet lopen. Vroeger kon je nog midden op het plein parkeren maar dat kan ook al niet meer.
lezer (2-11-2018 om 16:13)
@BDW als deze 'kruimeldieven' zich nou gewoon netjes aan de regels houden heeft de politie meer tijd over voor de grotere criminaliteit!! Een betere wereld begint bij jezelf.
Tom Helgers (2-11-2018 om 13:34)
Goeie actie! Veel fietsers hebben er lak aan en zijn verontwaardigd als je er iets van zegt. Wel jammer dat die boa's niet alleen de stad in durven. Zonder politie zie je ze nooit in het centrum...
AntiGSM (2-11-2018 om 12:50)
Het is standaard bekend dat fietsers de grootste verkeershufters zijn, geven nooit richting aan, rijden zonder licht, met tevelen naast elkaar, snijden alles af (kortste weg), rijden in voetgangersgebieden en rijden massaal door rood. Er zijn ook correcte fietsers maar dat is slechts in promielen te meten (dus geen procenten).