Weerbericht:
Wisselvallig en aan zee soms veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Onderzoek overlijden in 's-Heerenhoek

Toegevoegd: 02-11-2018, 04.32 uur
Door: Roland de Jong

‘S-HEERENHOEK - Verschillende hulpverleners zijn vannacht opgeroepen voor een melding van een reanimatie in ‘s-Heerenhoek. Het slachtoffer is overleden. De politie doet onderzoek.


De reanimatiemelding werd rond 01.20 uur gedaan vanuit een woning aan de Blikhoek. Direct spoedden zich twee ambulanceteams en twee politie-eenheden ter plekke. Agenten gingen de woning binnen met een automatische externe defibrillator (AED).

Ook een traumahelikopter werd opgeroepen maar deze kwam niet meer ter plaatse. Wel zijn later nog een arts van de Huisartsenpost (HAP) en een officier van dienst (OVD) van de politie naar het adres gekomen. Het slachtoffer is ter plaatse overleden. De ambulances zijn een uur na de melding zonder patiënt vertrokken.

Inmiddels zijn twee medewerkers van de afdeling Forensische Opsporing van de politie een GGD-arts in de woning om de oorzaak van het overlijden te onderzoeken.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750