Weerbericht:
Wolkenvelden en enkele opklaringen met eerst mist. Vanavond regen en sneeuw
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Voetganger gewond bij botsing in Sluis

Toegevoegd: 22-12-2003, 22.37 uur
Door: Politie Zeeland

SLUIS - Een 65-jarige voetganger uit Knokke-Heist raakte maandag om 17.42 uur in de Sint Annastraat in Sluis bij een aanrijding met een personenauto gewond.

 

Een 24-jarige automobilist uit de gemeente Sluis reed over de Sint Annastraat in de richting van Sint Anna ter Muiden. De voetganger stond aan de rechterkant van de weg en stapte met een voet de weg op om vervolgens weer terug te stappen.

 

De automobilist die inmiddels snelheid geminderd had, zag de voetganger terugstappen en reed weer door. Hierna stapte de man toch de weg op en de bestuurder kon de man niet meer ontwijken.

 

Bij de aanrijding liep de voetganger diverse schaafwonden op en hij is voor nader onderzoek overgebracht naar een ziekenhuis in Brugge. De auto raakte aan de voorzijde beschadigd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren