Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drugs in auto, bestuurder onder invloed

Toegevoegd: 03-11-2018, 08.40 uur
Drugs in auto, bestuurder onder invloed
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft vrijdagmiddag op de Van Dishoeckstraat een 20-jarige automobilist uit Vlissingen aangehouden nadat in zijn voertuig drugs waren gevonden.


Tijdens een controle roken agenten een hennepgeur. Ze zagen vervolgens een kleine hoeveelheid hennep in het voertuig liggen. Het voertuig werd hierop verder doorzocht en hierbij troffen de agenten henneptoppen met een gewicht van ongeveer 230 gram hennep aan. Ook vonden ze 10 gram (vermoedelijk) hasj.

De politie nam bij de bestuurder een drugstest af en hij bleek onder invloed van drugs te verkeren. Toen de politie de man vervolgens rond 16.05 uur wilde aanhouden, verzette deze zich. Hij kon desondanks even later worden ingesloten voor verhoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
guido stroo (1-12-2018 om 21:07)
Ik vind de meeste reactie's zeer bekrompen hier.
Wilbrink (4-11-2018 om 10:18)
Met welk recht denk je te hebben om onder invloed van het satan drugs het verkeer en je zelf in gevaar te brengen. Het word hoogste tijd dat je afkickt en dan in revalidatie centrum je taak straf doet zodat je kan zien wat drank en drugs kan veroorzaken. De bent een rund als je met drank en drugs stunt
Blowtje (3-11-2018 om 23:32)
Alcohol valt onder de categorie hard drugs, waarom valt cannabis onder de soft drugs? Juist, door alcohol zijn dodelijke slachtoffers door zowel een overdosis, als door gebruik in verkeer.. Blowen is echter nog nooit iemand aan dood gegaan. Think before you yell!
willem (3-11-2018 om 15:41)
stoned? zwaar straffen. drugs beinvloeden je reactietijd. of zijn we goes alweer vergeten? dat was drank--drugs hebben hetzelfde effect.
Koos P. (3-11-2018 om 14:44)
Frankster, alcohol en drugs zijn allebei even slecht in het verkeer. Of je nou zat als een aap of stoned als een garnaal achter het stuur zit, het is allebei niet goed. Wie dit probeert goed te praten is naïef. Ook een beetje dronken of stoned is niet oke. Erg jammer dat er blijkbaar een hoop jonge Zeeuwen zijn die denken dat dat juist wel stoer is.
Terneuzenaar (3-11-2018 om 12:40)
Als men op zondag blowt dan zijn de stoffen op dinsdag (op zijn vroegst) uit het lichaam. Dit wilt niet zeggen dat het reactievermogen nog altijd beïnvloed wordt.. Alcohol heeft al meer dodelijke verkeersdoden geëist dan wiet, dus verbiedt dat ook maar Kees met je krankzinnig achter elkaar laten consumeren!
Cookie-instellingen beheren