Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drugsvangst op schip, man aangehouden

Toegevoegd: 03-11-2018, 12.01 uur
Drugsvangst op schip, man aangehouden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Naar aanleiding van een drugsvondst vrijdagavond op een schip in de haven van Vlissingen is vannacht een 41-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. De man wordt verdacht van voorbereidingshandelingen om de drugs wellicht van boord te halen.


De douane informeerde de politie nadat zij in een loze ruimte van een schip een onbekende hoeveelheid cocaïne had aangetroffen. De politie nam de drugs in beslag waarna agenten een nader onderzoek instelden. Zij controleerden in de nabije omgeving een auto waarin de 41-jarige verdachte zat.

De aanwezigheid van deze man en de omstandigheden waaronder hij werd aangetroffen waren voor de politie voldoende redenen om hem aan te houden. Hij wordt ervan verdacht dat hij mogelijk betrokken is bij het aan land brengen van de drugs. De politie stelt een nader onderzoek in.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (4-11-2018 om 11:22)
Laat ze lekker geld verdienen ermee!!!De 1 werkt voor een baas tot zn 67ste de ander kan op zn 30ste als die het goed doet stoppen met zn handel in het binnenhalen en heeft lekker een paar miljoen verdiend en kan ervan genieten!!!!
AD. (3-11-2018 om 16:28)
Klopt Jan want ik heb ook al eerder gezegt dat als ze 400 kilo vinden is dat bedrijfsrisico en dat gaat ook zo in Antwerpen en Rotterdam dus die paar honderd kilo daar liggen ze echt niet van wakker en als ze het ene schip controleren lossen ze grote hoeveelheden van een ander schip. En Kees ze zouden de lading wel kunnen volgen maar dan moet je wel een infiltrand hebben in Zuid Amerika die erbij is als het word geladen.
AD. (3-11-2018 om 14:37)
Weer in vlissingen en het schip zal ook wel uit zuid Amerika komen.
Kees (3-11-2018 om 12:36)
Top!! Maar warom kunnen ze de lading niet volgen??
jan (3-11-2018 om 12:24)
Er wordt hier in Vlissingen zoveel drug´s aan wal gebracht dat je bijna heel Europa er mee kan bevoorraden, en het beetje wat hier de laatste maanden in beslag is genomen is nog geen druppel op een gloeiende plaat . Er komt hier gemiddeld 3 t/m 4 ton binnen per maand.maar je moet wel mensen hebben die werken willen om dit te onderscheppen . Succes heren weer tipje van de sluier opgelicht voor jullie.
Cookie-instellingen beheren