Drie auto's botsen op N57 Serooskerke (W)

Toegevoegd: 03-11-2018, 15.04 uur

Geen van de betrokkenen hoefde mee naar het ziekenhuis.
Geen van de betrokkenen hoefde mee naar het ziekenhuis.
1
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

SEROOSKERKE (W) - Op de N57 zijn zaterdagmiddag drie personenauto’s beschadigd geraakt bij een aanrijding. Niemand raakte ernstig gewond.

Het ongeluk gebeurde kort na 14.00 uur. Alle drie de voertuigen reden richting Vrouwenpolder. Vlakbij de rotonde bij Gapinge reden de auto’s achterop elkaar. Twintig minuten na de oproep voor de politie en het bergingsbedrijf werd ook nog een ambulanceteam gewaarschuwd.

De ambulancedienst heeft ter plekke de betrokkenen onderzocht maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. Bergingsbedrijf Kuzee heeft twee van de drie auto’s getakeld. Het derde voertuig kon op eigen kracht verder. De botsing zorgde op de N57 voor flink wat oponthoud.


Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (3-11-2018 om 16:01)
Wederom hoe krijgen ze het voor elkaar??? Prachtig weer en een rotonde naderend, zelfs dat kan al niet meer zonder schade! Toch maar eens wat meer naar buiten kijken en handjes aan het stuur en vooral geen mobiel in de auto!