Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Donderdag winterse buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Bizar ongeluk Wemeldinge: auto gespietst, drie gewonden

Toegevoegd: 03-11-2018, 22.03 uur - Update: 03-11-2018, 23.16 uur
Door: Roland de Jong

WEMELDINGE - In Wemeldinge is zaterdagavond een bizar ongeluk gebeurd. Hier werd namelijk een personenauto gespietst door een houten reling. Drie personen raakten gewond.


Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 20.30 uur. Het werd aanvankelijk gemeld als zijnde op de Kattendijksedijk bij Kattendijke maar die locatie werd al snel bijgesteld naar de Steldijk bij Wemeldinge. Ter plekke was door onbekende oorzaak een BMW tegen een houten reling in de berm gereden. Flinke houten palen doorboorden vervolgens de auto.

Een persoon die op de achterbank zat werd op een haar na niet zelf ook gespietst. De twee personen voorin raakten net als de passagier gewond. De slachtoffers zijn met ambulances afgevoerd. Alhoewel de brandweer de auto wel open moest knippen lijkt geen van de drie ernstig letsel te hebben. Nader onderzoek in het ziekenhuis zal hierover echter meer duidelijkheid moeten geven.

De brandweer heeft na het bevrijden van het slachtoffer de palen afgezaagd. Ook is het deel van de reling dat nog overeind stond deels afgezaagd en -geslepen. De wegbeheerder zal zorgen voor de verdere reparatie. Bergingsbedrijf De Moor is ter plekke gekomen om de auto te takelen. Even na 22.30 uur was de weg weer helemaal vrij.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frank (4-11-2018 om 19:56)
Toegestaan is toegestaan, dus deze meneer hield zich aan de regels. Inderdaad ook weer dit weekend ongelukken met drank en dan vraag ik me af hebben we dan echt niks geleerd van vorige week. Is het misschien taak van wethouder of burgemeester het volk toe te spreken?
G. (4-11-2018 om 15:10)
Wij leren echt niets. Vorige week een zwaar ongeluk met 2 doden, waarin 3 families levenslang hebben. Nu lees ik over 3 ongelukken waarbij er toch met alcohol op gereden wordt.
fred (4-11-2018 om 13:24)
Weer niets geleerd van het ongeluk in Goes. Wanneer wordt het promillage op 0 gezet. Elke druppel is er een te veel. Dit weekend minstens 3 dronken bestuurders in een ongeluk verzeild geraakt. De dronken gasten die er mee zijn weg gekomen, niet meegeteld.
A (4-11-2018 om 13:18)
Dit hekwerk is niet bedoelt als vangrail maar om te voorkomen dat fietsers vanaf de fietspaden op de verkeerde plaatsen de weg oversteken.
Lezer (4-11-2018 om 13:04)
Het ligt aan de boom en niet aan de snelheid ? wat een domme reacties van mensen die helaas ook nog stemrecht hebben en zich voort mogen planten
De 5e man (4-11-2018 om 11:14)
Gebruiken ze in zeeland dan oude boomstronken als vangrails ? Zijn de moderne metalen rails te duur of flirten ze met de veiligheid omdat ze het er mooi uit vinden zien ?
Cookie-instellingen beheren