Weerbericht:
Zonnig en tropisch warm
Verkeersinformatie:
21 files van totaal 83 km

Ongeluk N59: Bijna drie keer te veel alcohol op

Toegevoegd: 04-11-2018, 12.37 uur
De auto van de man liep flink wat schade op.
De auto van de man liep flink wat schade op.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Bijna drie keer te veel. Zoveel had de bestuurder gedronken die vannacht vanaf de N59 bij Zierikzee een talud afreed en in een sloot belandde.


De automobilist, een 31-jarige man uit de gemeente Borsele, reed rond 04.55 uur vanaf Zierikzee richting Nieuwerkerk. Vlakbij de T-splitsing met de Oudepolderdijk raakte de Opel Corsa in de berm, raakte een paar paaltjes, reed een verkeersbord omver en schoot vervolgens van het talud.

Na de melding werden niet alleen de politie en de ambulancedienst op pad gestuurd, ook de brandweer van Zierikzee werd met spoed opgeroepen. De automobilist bleek niet gewond te zijn geraakt. Hij is door de politie overgebracht naar het bureau om daar een ademanalyse te ondergaan. Volgens de politie blies de man hier 640 Ug/l waar 220 Ug/l is toegestaan. Zijn rijbewijs is ingenomen.

Bergingsbedrijf Ista heeft de auto weer omhoog getrokken en afgevoerd. Tegen 06.00 uur was ter plekke alles opgeruimd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750