Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 14 km

Agressieve man bedreigt agenten met schop

Toegevoegd: 05-11-2018, 12.02 uur
Agressieve man bedreigt agenten met schop
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

AXEL - Een 42-jarige man uit Axel is zondagmiddag aangehouden omdat hij zich agressief gedroeg nadat agenten bij hem aan de deur kwamen vanwege geluidsoverlast. Hij verzette zich en bedreigde de agenten met een schop.


Agenten kregen rond 13.10 uur een melding dat er sprake was overlast door harde muziek vanuit een woning aan de Kanaalkade. Agenten gingen naar de woning om de bewoner hierop aan te spreken. De man reageerde geïrriteerd en probeerde een van de agenten te trappen. Vervolgens ging hij naar binnen en komt weer naar buiten met een schop waarmee hij op de agenten afrende. De politie gebruikte pepperspray.

De man ging weer naar binnen om vervolgens weer met de schop achter de agenten aan te komen. Als hij weer in de woning is lukt het om de man naar buiten te praten en vervolgens zonder verzet aan te houden. Hij zit vast voor verhoor. De agenten doen aangifte van bedreiging.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (6-11-2018 om 07:44)
Wat kan een mens toch veel ellende veroorzaken door geluid overlast te veroorzaken en dan de politie die daar ook zijn werk moet doen de veroorzaker met een schop naar buiten om de politie te slaan, wat ben je een domme man wat wel eens zwaar voor moet boeten.
bram (6-11-2018 om 01:11)
Nou, Nou, waar is de tijd dat als je je zo agressief gedroeg naar anderen, gewoon een schop voor je donder kreeg en daarna gewoon moest stoppen met je flauwekul. Flikker op, iedereen heeft er last van, dus het is heel normaal als dan aan je gevraagd wordt te stoppen met je klere herrie. Ja toch !! Heren politie: dit heerschap even lekker ouderwets aanpakken en je (en al die anderen) hebben er nooit geen last meer van.
Cookie-instellingen beheren