Weerbericht:
Wolkenvelden, vooral in de middag af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee gewonden bij ongeluk Ritthem

Toegevoegd: 06-11-2018, 00.05 uur
Door: Manfred Berrevoets

RITTHEM - Bij een ongeval op de Sloeweg Noord bij Ritthem zijn maandagavond twee personen gewond geraakt.


Het ongeluk vond rond 22.30 uur plaats tussen twee personenauto’s. Vermoedelijk kwam één van de bestuurders op de verkeerde weghelft terecht waarna er een aanrijding ontstond. Eén van de voertuigen kwam in de sloot tot stilstand, de andere teintallen meters verderop in de berm.

Er zijn twee ambulances ter plaatse geweest. Ook de brandweer rukte uit, maar deze is niet meer ingezet. Eén van de gewonden is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht, de andere is door een ambulance thuis gebracht.

De rijbaan richting Middelburg is na het ongeval afgesloten voor het verkeer. De weg kon rond 23.30 uur weer worden vrijgegeven nadat de voertuigen waren weggesleept. De politie doet nog verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750