Weerbericht:
In het oosten af en toe regen, langs de westkust enkele buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Vrachtwagen ramt gevel hotel Sint-Maartensdijk

Toegevoegd: 06-11-2018, 09.17 uur
Door: Manfred Berrevoets

SINT-MAARTENSDIJK - Een vrachtwagen is dinsdagmorgen rond 07.30 uur tegen een zijgevel gereden van een hotel op de Markt in Sint-Maartensdijk. Het pand is zwaar beschadigd en een deel van de gevel is ingestort.


Een chauffeur van een vrachtwagencombinatie reed de eenrichtingsstraat, de Dominee de Bresstraat, aan de verkeerde kant in en kwam op de kruising van de Markt in de problemen in een bocht. De trailer raakte bij het draaien de gevel van het hotel waarna deze deels instortte. Sommige delen hangen op dit moment nog los en staan op afbreken.

Er raakte niemand gewond bij het ongeval. Volgens medewerkers van het hotel waren er geen gasten aanwezig in de buurt van de geraakte gevel. De brandweer is nog ter plaatse gekomen om de omgeving af te zetten. Inmiddels heeft de gemeente dranghekken geplaatst en wordt er gekeken hoe de ravage verder kan worden opgeruimd.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JFK (7-11-2018 om 13:02)
rijbewijs innemen! de heren chauffeurs denken dat ze boven de wet staan, hebben gewoon OVERAL schijt aan!
Gj (6-11-2018 om 18:49)
Okey als je achter uit ergens in rijd en wat raakt. Stop je. En sta je niet met je complete combinatie naast het pand
Surfing (6-11-2018 om 11:56)
Drive-in hotel.
Popeye (6-11-2018 om 10:36)
Soms zit t tegen, of lag t aan tomĀ² ?