Politie zoekt beelden ongeregeldheden Griete

Toegevoegd: 06-11-2018, 11.15 uur

Politie zoekt beelden ongeregeldheden Griete
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

ZAAMSLAG - De politie is op zoek naar beelden van de ongeregeldheden dit weekeinde in buurtschap Griete bij Zaamslag.

Volgens de politie stonden in de nacht van zaterdag op zondag rond 02.00 uur zo'n 100 jongeren op straat. Er waren meerdere schermutselingen en omdat het zo'n grote groep betrof en de situatie onoverzichtelijk was, werd besloten om via de megafoon iedereen op te roepen het gebied te verlaten.

Nadat meerdere vorderingen waren gedaan, was echter nog lang niet iedereen vertrokken. Hierop dreven agenten met wapenstokken de personen uit elkaar. Politiehond Storm beet twee personen. Deze verdwenen echter in de menigte dus het is niet duidelijk wie deze personen zijn en of ze ook gewond zijn geraakt.

Uiteindelijk werd maar één persoon aangehouden. Het gaat om een 20-jarige man uit Clinge die niet voldeed aan het bevel om weg te gaan. De politie is nu op zoek naar de andere raddraaiers en roept mensen op die meer weten of beeldmateriaal hebben om contact op te nemen.



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750