File op A58 door ongeluk en pechgeval

Toegevoegd: 06-11-2018, 18.31 uur

De file op de A58.
De file op de A58.
1
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

’S-HEER ARENDSKERKE - Op de A58 zijn dinsdag aan het einde van de middag lange files ontstaan in de rijrichting naar Bergen op Zoom. Vooral een ongeluk bij knooppunt De Poel zorgde voor veel vertraging.

De kop-staartbotsing tussen een busje en een auto gebeurde rond 17.00 uur. De auto was achterop het busje gereden. Beide voertuigen raakten daarbij flink beschadigd. Er werden ambulances opgeroepen, maar er werd niemand meegenomen naar het ziekenhuis. Vanwege de nasleep van het ongeluk was de snelweg deels afgesloten, dat zorgde voor een lange file.

Toen het ongeluk bij De Poel gebeurde stond er al enige tijd een file ter hoogte van Kruiningen door een kapotte vrachtwagen. Vlak voor de afrit naar 's-Gravenpolder was daardoor de rechterrijstrook dicht.

Rond 17.30 uur waren de problemen met de kapotte vrachtwagen opgelost en kon daar de rechterrijstrook weer worden vrijgegeven. De file loste daarna al snel op. Ook de file bij De Poel loste snel op toen de twee beschadigde waren meegenomen door een bergingsbedrijf en de weg weer was vrijgegeven. Rond 17.45 uur was ook daar de file opgelost.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750