Verdachte betrokkenheid drugsvondst vrijgelaten

Toegevoegd: 06-11-2018, 18.38 uur

Verdachte betrokkenheid drugsvondst vrijgelaten
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISSNGEN - De 41-jarige Albanees zonder vaste woon- of verblijfplaats, die in de nacht van vrijdag op zaterdag werd aangehouden in het havengebied van Vlissingen, is vandaag op last van de Officier van Justitie in vrijheid gesteld.

De man werd aangehouden nadat eerder die nacht op een vrachtboot in de Bijleveldhaven dertien kilogram cocaïne werd aangetroffen. Omdat het vermoeden bestond dat de aangetroffen coke nog die nacht van boord zou worden gehaald, werd in de directe omgeving van het schip een zoekactie gestart.

Tijdens deze zoekactie werd de man aangetroffen en aangehouden. Ook werd in zijn directe omgeving gereedschap gevonden dat mogelijk zou kunnen worden gebruikt om op het terrein van de haven te komen en de cocaïne van boord te halen.

Na zijn aanhouding had politie enkele dagen de tijd om verder te onderzoeken wat de rol van de aangehouden verdachte is geweest. De onderzoeksresultaten waren volgens de officier van justitie onvoldoende om de man nog langer vast te houden. De aangetroffen drugs zijn inmiddels vernietigd.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750