Politie onderzoekt aangespoeld pakket

Toegevoegd: 07-11-2018, 13.53 uur

Het aangespoelde pakket in Vlissingen.
Het aangespoelde pakket in Vlissingen.
1
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De politie heeft vanmorgen rond 10.00 uur een melding gekregen van een aangespoeld pakketje cocaïne bij het Nollestrand in Vlissingen.

Een alerte omstander belde de politie bij het zien van de pakketten. Volgens een politiewoordvoerster werden er twee pakketten gevonden. De politie kon één pakket te pakken krijgen, de andere dreef te ver in het water. Het gevonden pakket is in beslag genomen.

Op het politiebureau is onderzoek gedaan naar de inhoud van het pakket. Hier bleek dat het niet ging om cocaïne maar vermoedelijk om suiker. Mensen die nog meer pakketten zien worden verzocht dit te melden bij de politie.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
T (11-11-2018 om 14:06)
en dan nog niet eens bruine suiker.
tja (7-11-2018 om 18:03)
waarom de politie bellen als het om suiker gaat?
Nina (7-11-2018 om 14:57)
Was vast een afleidingsmanoeuvre