Snelheidsduivels zijn rijbewijs kwijt Terneuzen

Toegevoegd: 07-11-2018, 23.51 uur

Snelheidsduivels zijn rijbewijs kwijt Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - De politie heeft vanavond in Terneuzen twee rijbewijzen ingevorderd vanwege snelheidsovertredingen op de Guido Gezellestraat.

Naar aanleiding van klachten van burgers dat deze weg gebruikt wordt als ‘racebaan’ heeft de politie vanavond een controle gehouden. Diverse automobilist zijn bekeurd voor te hard rijden. Van twee beginnend bestuurders is het rijbewijs direct ingenomen vanwege een snelheidsovertreding van meer dan 50 km/u.

De politie geeft aan vaker te gaan controleren op onder andere deze locatie.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (8-11-2018 om 12:18)
Als we nu toch zo fanatiek bezig zijn: alle mobielverslaafden van de weg halen, mensen die geen richting aangeven (wordt nooit beboet!) en alle fietsers die overal stukken afsnijden en zo'n beetje diagonaal overal over de weg vliegen bekeuren.
ad (8-11-2018 om 09:13)
Dankjewel politie, hopelijk volgen er meer die echt hard racen op deze weg, en dan niet de mensen die maar een paar km te hard rijden maar de echte racers
Witte (8-11-2018 om 08:46)
Wanneer komen ze eens flitsten in de Noordstraat in Hoek . Als gestoorden vliegen ze hier voorbij !
Peter R (8-11-2018 om 08:29)
goed gedaan. Klachten van omwonenden lijken eindelijk serieus genomen te worden. hopelijlk nu vaker controles in de avonduren en weekenden want dan gaan ze los....
Johan (8-11-2018 om 00:36)
Zulke dwazen kunnen beter hun rijbewijs nooit meer terug krijgen. Goed gedaan politie!